Pompa do mięsa

Pompa do mięsa

Główne cechy pompy do mięsa:

  • pompa przeznaczona do dozowania pulpy,
  • urządzenie zbudowane ze stali kwasoodpornej,
  • urządzenie wyposażone w układ sterowania,
  • konstrukcja wsporcza z profili zamkniętych,
  • agregat pompowy – ślimakowy,
  • regulacja prędkości dozowania falownikiem.

Katalog >>

Parametr Jednostka miary Wartość
Długość mm ~2900
Wysokość mm ~1300
Wymiary leja mm ~ 800 x 1000
Głębokość leja mm ~ 900
Pojemność leja m3 0,34
Wydajność Q (50Hz) m3/h 2,5
Wydajność Q (30Hz) m3/h 1,5
Wysokość podnoszenia H (słupa wody) m 80
Maks. Wysokość podnoszenia H (słupa wody) m 120
Napęd SEW RX 97 DRE 132 MC4 obr./min. 250
Moc silnika kW 7,5
Max. temperatura pulpy °C 20
Min. temperatura pulpy °C 2
Przyłącze na wąż elastyczny DN 80